Werkstudent (m/v/d) in de Customer Service – focus Nederland

Job description

Sinds 2014 hebben we een visie: we willen lifestyleproducten creëren en mensen overal ter wereld inspireren met onze passie voor reizen. In 2014 hebben we hiervoor de basis gelegd. We zijn op de campus gestart als onderneming die door de eigenaars wordt geleid, zonder externe investeerders, maar met 3 gepassioneerde oprichters.

 

Tegenwoordig groeien we sneller dan de markt; hoe dat gaat? Met meer dan 100 slimme medewerkers, gemotiveerd tot in de vezels, een grote portie ambitie en een bovengemiddelde hands-onmentaliteit van ieder individueel. Onze producten zijn wereldwijd verkrijgbaar, we hebben eigen stores en meer dan 1 miljoen fans op de social media.

 

Wil je deel uitmaken van ons team en je door de Kapten-spirit laten aansteken? Dan hebben we misschien iets voor jou: word werkstudent (m/v/d) in de customer service - focus Nederland!

 

  • In het begin word je systematisch ingewerkt in de verschillende onderdelen van onze vriendelijke klantenservice
  • Je bent hoofdverantwoordelijk voor het Nederlandse community management bij Facebook en Instagram
  • Dagelijks zul je vooral aan de telefoon met onze klanten spreken, e-mails beantwoorden, aanspreekpunt zijn voor de post en de live chat verzorgen
  • Vrijwel niemand zal de feedback van onze klanten beter kennen dan jij! Met jou en deze kennis willen wij op lange termijn toekomststrategieën uitwerken voor de service en de productontwikkeling
  • Je communiceert met onze afdelingen logistiek en marketing, zodat je altijd up-to-date bent en onze klanten de beste service kunt bieden

Job Requirements

Dit verwachten wij:

  • Doe je een studie op het gebied van communicatie, economie, pedagogiek of een aanverwante opleiding?
  • Spreek je vloeiend Nederlands en Engels?
  • Vind je het belangrijk dat de dagelijkse werkzaamheden op de klantenservice en op kantoor soepel en vriendelijk verlopen?
  • Vind je het leuk om met mensen te communiceren?
  • Zijn tevreden klanten voor jou een persoonlijke doelstelling?

Zeg je nu volmondig “ja!“? Laat ons dan nog even in het kort vertellen wat jou te wachten staat:

Bij ons wordt PASSIE met hoofdletters geschreven. Daarom doen we er alles aan om jouw werkdag zo spannend mogelijk te maken: naast het directe mee-ontwikkelen van onze onderneming bieden wij eigen verantwoordelijkheid vanaf dag 1. Bovendien krijg je bij ons korting voor medewerkers, regelmatige teamevents, flexibele werktijden, een Club-Mate en Acao en het mooiste kantoor met blik op de Rijn.

Wij vinden het hier geweldig! Jij ook? Solliciteer dan nu!

 

Start: per direct

Periode: minstens 1 jaar